Kisakommentit

 

7.9 Nordcup Luleå

Luleåssa olisi ollut 2 päiväiset kisat, mutta emme päässeet sinne lauantaiksi. Rata oli erittäin pehmeä, jossa oli isoja nousuja. Se oli sellainen ison pyörän rata. Ensimmäisessä erässä olin kauan aikaa 6, mutta loppu erästä kaaduin ja jäin 7, ja vielä viimeisellä kierroksella kytkin alkoi reistailemaan ja jäin 8. Toisessa erässä sain aivan onnetoman lähdön ja jäin joukon hännille, mutta nousin sieltä 5 sijalle melko nopeasti, ja pidin sen maaliin asti. Olin kokonaiskilpailun 5.

17.9 Orimattila Nuorten SM

Orimattilan rata oli semmoinen todella kova vauhtinen, suurimmaksi osaksi hiekka rata, mutta oli siellä kovaakin. Aika-ajossa en päässyt oikein ajamaan puhdasta kierrosta, aina oli joku edessä, olin aika-ajoissa 8. Ensimmäisessä erässä sain kohtalaisen lähdön ja ajelin kahdeksantena, kunnes kolaroin hieman ja pyörä sammui eikä lähtenyt heti käyntiin. Tipuin melko hännille, mutta nousin 15 sijalle. Toisessa erässä lähtö onnistui erittäin hyvin ja pääsin jo alusta ajamaan 2. Erää oli ajettu noin 15min, kun aloin puutumaan ja silloin pääsi 2 kaveria edellä. Maalissa olin neljäntenä, mikä on minusta erittäin hyvin!

3.9 Iisalmi

Iisalmen rata oli kova savi rata, jossa oli kaikkea mukavaa. Oli pattisuoraa ja kaksoishyppyä ja sitten oli vielä 32 metrinen pöytä! Reeneissä sato vettä ja rata oli todella liukas, mutta se onneksi ehti kuivua eriin.. Ensimmäisessä erässä sain huonon startin ja jäin puolen välin tienoille, rata oli kohtuu kapea eikä siellä ollut kuin yksi ajoura, niin siellä oli vaikea ohitella. Nousin kumminkin melko nopeaa 4, mutta kärki oli jo kerennyt karata. Toisessa erässä sain paremman lähdön, mutta jäin taas sumppuun. Nousin kumminkin jo toisella kierroksella neljänneksi, hiillostin 3. ja 2. mutta kun tuolla radalla ei kovin ohituksia tehdä niin jäin sitten neljänneksi. Olin koko päivän 4.

2.9 Vieremä

Rata oli kohtalaisen mukava ajaa, mutta kun se oli pehmeä hiekkarata niin annoin aika paljon muille tasotusta kun olin ainoa joka ajoi pikkupyörällä.. No kumminkin ajo oli hyvää ja tuloksena eräsijoitukset 4 ja 3.

19-20.8 Boden

Lauantaina ajo kulki ajotunteihin nähden erittäin hyvin ja olin kokonais kilpailun 5. Sunnuntaina ensimmäisessä erässä olin 4, aivan kolmannen kannassa kiinni, mutta kawasakiin tuli hieman sähkövikaa ja se erä oli siinä. Toinen erä ei alkanut ollenkaan lupaavasti, kolaroin lähtösuoralla ja jäin viimeiseksi, mutta nousin jo ensimmäisellä kierroksella neljänneksi. Toisessa erässä oli ehkä hieman yliyrittämisen makua ja kaaduin useasti, maalissa olin 7. Ihan hyvä viikonloppu kumminkin!

27.7 Kaakamo

Kaakamossa oli rata erittäin hyvä. Meillä ei ollut kuin yksi erä, jossa onnistuin saamaan hyvän lähdön. Olin 7. melko kauan, mutta sitten puutui kädet ja porukkaa alkoi mennä ohi. Maalissa olin 12. Ei muuta kun iso kiitos Hautaojan Kaitsulle kun lainasi meille moottoria, että pääsin kotikisan ajamaan =D

25.7 Kajaani

Epäonni jatkui Kajaanissa, harjotuksissa ajo maistui, mutta viimeisella kierroksella kawasakiin tuli moottoririkko!

23.7 Raahe Nuorten SM

Raahessa 1. erässä sain huonon lähdön, mutta nousin hyvin, kunnes joku hyppäsi käteni päälle, jolloin kytkinkahva taittui liian alas enkä voinut painaa sitä. Sitten vielä viimeisellä kierroksella kolaroin kivasti, niin oli sekin erä taas purkissa, taisin olla maalissa 17.... Toisessa erässä sain hieman paremman startin ja pääsin ajamaan omaa ajoa, mutta nyt on ollut ajamisessa hieman taukoa, josta johtui etten jaksanut ajaa kunnolla. Maalissa olin sijalla 12.

9.7 Siilinjärvi Nuorten SM

Sunnuntaina ei oikein ajo kulkenut, 1. erän lähdössä kolaroin ja jäin toiseksi viimeiseksi, mutta lähdin ajamaan porukkaa kiinni ja nousinkin kohtuudella. Erää oli ajettu noin 10min kun kawasaki alkoi temppuilemaan ja siinä oli ne nuorten SM kisat.

10-11.6.2006 Piteå

Lauantai: Ajo kulki ja jaksoin ajaa hyvin. Molemmissa erissä lähdöt ei onnistuneet ja jäin häntäpäähän, mutta tein paljon ohituksia ja olin molempien erien 9. sekä paras Mx-2 luokan kuljettaja.

Sunnuntai: Ensimmäisessä erässä sain huonon lähdön, mutta ajo kulki loistavasti ja olin kuudentena, mutta pyörään tuli vähän teknisiä ongelimia ja jouduin keskeyttämään. Toisessa erässä sain jo hieman paremman startin ja pääsin ajamaan omaa ajoa lähes koko erän, olin maalissa 7.

28.5.2006 Hyvinkää Nuorten SM

Hyvinkäällä en valitettavasti päässyt ajamaan kuin harjoitukset ja aika-ajot. Aika-ajossa olin oman ryhmän 10, mikä on kohtuu hyvin, koska olin oksennustaudissa.20-21.5.2006 Umeå

Lauantai: Ensimmäinen erä meni kohtalaisesti, sijoitus oli 12. Toisessa erän lähdössä jäin lähtökolariin ja pääsin lähtemään viimeisten joukossa, mutta ajo kulki ja fiilikset oli hyvät niin olin maalissa 8.

Sunnuntai: Ensimmmäisessä erässä jaksoin ajaa hyvin ja olin 8. Toisessa erässä kädet hieman puutui erän puolivälissä, mutta skarppasin vähän ja tein muutaman ohituksen ollen maalissa 10.

Olin viikonlopun kokonaispisteissä 7.

 

6-7.5.2006 Boden

Lauantai:Ensimmäisessä erässä jännitin hieman liikaa, koska kädet puutui todella pahasti, eikä ajo muutenkaan meinannut onnistua. Toisessa erässä kolaroin 2 ja lippasin kerran hyppyrillä.

Sunnuntai: Ensimmäisessä erässä ajo onnistui jo kohtalaisesti ja tulokseksi tuli 11 sija. Toinen erä jatkui lauantain malliin...

 

 
Janne Kiviaho | Pörhöläntie 7 | 94450 KEMINMAA | puh. 050 452 1220 | sähköposti: janne.kiviaho@kiviahoracing.com